Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Tämän vuoden festivaali

6/6/2019

Tänä vuonna Lauhan Lähiruokafestivaali on kaksipäiväinen 23.-24.8. Perjantaina festivaali alkaa vasta klo 17. Tällöin pääsemme ruoantuottajien iltatorille, joka on auki klo 20. asti. Tuottajatorin kanssa samanaikaisesti on avoinna myös lastentapahtuma, jonka tulee toteuttamaan Huittisten Pelastakaa Lapset ry. Lapsille on tiedossa kivaa ohjelmaa. Klo 20 jälkeen tanssitaan tangoprinssi Petri Kiisken ja Vastarannan pojat -yhtyeen tahtiin. Myös paikallinen tangonuori Tytti Pihlajamäki tulee tanssittamaan festivaalikansaa. Tanssit jatkuvat puoleen yöhön asti. 

 

Maksuton festivaalibussi kuljettaa Huittisten keskustasta suoraan festivaalipaikalle, joten kulkeminen on helppoa. 

 

Lauantaina festivaalipäivä alkaa klo 12. Tuottajatori ja lastentapahtuma ovat klo 12-19. Iltapäivällä luvassa asiaohjelmaa aiheena suomalainen ruoantuotanto sekä maaseudun elinvoimaisuus ja tulevaisuus. Päivällä taustamusiikkia ja markkinatunnelmaa on luomassa saksofonisti/hanuristi Reijo Kivimäki. Musiikkia kuullaan myös Duo Moonlightilta. Illalla luvassa suomalaista rockimpaa musiikkia, josta vastaavat Päättömät sekä Pimeys -yhtyeet. 

 

Ruokatarjonta sekä tuottajatori ovat viime vuotta laajemmat. Ruokaa tarjolla perinteisen suomalaisesti, mutta myös irakilaisittain, afganistanilaisittain sekä thaimaalaisittain. Näissä pääraaka-aineet on lähellä tuotettuja. Mikäli haluaa vähän fiinimmän ruokailun, on mahdollista varata paikka juhlavasta noutopöydästä, jonka kattaa paljon kehuttu ja kiitelty Pitopalvelu Asko Tenkanen. Varaukset tähän joko nettisivujen kautta tai suoraan sähköpostilla lauhanlahiruokafestivaali@gmail.com. Hinta on 32€/hlö.

Juomapuolesta tulee tänä vuonna vastaamaan tuttuun tapaan Pub Myllytupa. Makean nälkään vastaavat mm. Piparminttutaivaan kakkubuffet ja Huittisten Maatalousnaisten kahvila.  

 

Tänä vuonna festivaali ei saanut suurta rahoittajaa kuten viime vuonna. Tämän vuoksi tänä vuonna peritään 5€ pääsymaksu alueelle. Alle kouluikäiset pääsevät maksutta. 

 

Talkoolaiseksi, sponsoriksi tai muuten yhteistyökumppaniksi voi ilmoittautua vielä. Yhteydenotot suoraan Annika puh. 0504024097 tai sähköpostiin lauhanlahiruokafestivaali@gmail.com. 

 

Ps. Pyyhkeet ja uikkarit kannattaa pakata mukaan! Järvenkallas tuo saunat ja paljut festivaalivieraiden käyttöön. 

 

Aurinkoista kesää!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Suositut postaukset

Härkäpavun kasvatusohje

17.4.2018

1/1
Please reload

Uusimmat postaukset

18.8.2019

12.8.2019

14.7.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi tagien mukaan

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload