Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Lauhan Lähiruokafestivaali palkittiin!

25/4/2019

Tiistaina 23.4.2019 Leader Joutsenten reitti palkitsi Lauhan Lähiruokafestivaalin vuoden 2018 parhaana hankkeena. Olemme yllättyneitä ja kiitollisia tästä palkinnosta. Se kannustaa jatkamaan tätä talkootyötä positiivisissa merkeissä. Kiitos!

 

Viime vuonna festivaali valittiin myös Helenin ja Radio Novan kisassa yhdeksi Suomen energisimmistä kesätapahtumista. Satakylät ry palkitsi festivaalin vuoden kylätekona ja Huittisten kaupunki myönsi Lauhan Maamiesseuralle Vuoden Suunnannäyttäjä -palkinnon. 

 

Kiitos ja kunnia näistä palkinnoista kuuluu laajalle joukolle. Festivaali on rakentunut useiden yhdistysten ja ihmisten yhteistyönä. Tapahtumassa tiivistyy Huittislaisten ja vähän muidenkin yhteishenki. Ruoka ja maaseudun elämä sekä yhdessä tekeminen ovat keränneet yhteen porukan, jonka yhteisponnistuksena tapahtumasta on saatu niin positiivinen ja mukava. 

 

Toivotamme tervetulleeksi porukkaamme myös uusia talkoolaisia, ilmoittautumislomakkeen voi täyttää festivaalin nettisivulla. Tässä porukassa on kiva ja hyvä olla, kannattaa lähteä mukaan!

 

Toivotaan, että tänä vuonna saamme tapahtuman onnistumaan yhtä hienosti kuin viime vuonnakin!

 

Neljän kuukauden kuluttua viimeistään nähdään! 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Suositut postaukset

Härkäpavun kasvatusohje

17.4.2018

1/1
Please reload

Uusimmat postaukset

18.8.2019

12.8.2019

14.7.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi tagien mukaan

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload