Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Tammikuun kuulumisia

19/1/2019

Täällä Lauhassa on maa valkoisena ja joki jäässä. Ajatukset kuitenkin suuntaavat jo loppukesään ja tämän vuoden Lähiruokafestivaaliin. Lauhan Lähiruokafestivaali 2019 järjestetään kaksipäiväisenä 23.-24.8. Tapahtumaan tulee taas tuottajatori, josta voi ostaa hienoja lähituottajien raaka-aineita. Ruokamyynnistä pyritään tekemään paljon monipuolisempi kuin aikaisempana vuonna. Teemme yheistyötä Koti Kylään -hankkeen kanssa. Tätä kautta pääsemme tutustumaan eri maista tulleiden maahanmuuttajien perinneruokiin. Näillä resepteillä olisi tarkoitus tehdä ruokia täällä tuotetuista raaka-aineista. Uutta tvistiä lähiruokaan siis!

 

Olemme saaneet tapahtumasta paljon palautetta, pääasiassa hyvää, mutta joitakin kehitysehdotuksiakin. Pyrimme toteuttamaan niitä parhaamme mukaan. Viime vuoden festivaalien kävijämäärä, 5000 kävijää viikonlopun aikana, ylitti kaikki odotuksemme. Lämmin kiitos kaikille kävijöille. 

 

Sponsoreita ja tuottajia haetaan tapahtumaan nyt. Jos haluat olla yhteistyössä, ole yhteydessä suoraan tapahtuman tuottajaan Annikaan:

s-posti: annika.emilia.eklof@gmail.com ja puhelinnumero: 0504024097. 

 

Elokuussa tavataan! (Alla kuvia viime vuodelta)

 

 Kuva Kata Sivunen

 Kuva Emmi Jalas

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Suositut postaukset

Härkäpavun kasvatusohje

17.4.2018

1/1
Please reload

Uusimmat postaukset

18.8.2019

12.8.2019

14.7.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi tagien mukaan

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload