Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Ensi viikolla festivaalit vihdoin alkavat!

13/8/2018

Lauhan Lähiruokafestivaalit alkavat vihdoin olla nurkan takana ja meillä järjestäjillä alkaa olla jo malttamaton olo. Vihdoin pääsemme ottamaan teidät vastaan Lauhan upeisiin maalaismaisemiin nauttimaan herkullisesta lähiruoasta sekä mielenkiintoisesta ja viihdyttävästä ohjelmasta.

 

Perjantaina 24.8. klo 14 festariporttien auetessa alkaa lastentapahtuma ja tuottajatori toivottaa kävijät tervetulleiksi. Tuottajatorilla lähiruokaa myyvät Vahelan luomutila, Antti Koivuniemi, Mäkisen puutarha, Arja Tuominen, Makeistamo katila, Alajärven tila, Ihantolan lammastila, Eeva-Liisa Tuominen, Korventaustan Tila, Wampulla, Takalan Mylly, Pirjo Tapanila, Karfilec, Virpi Tapanila, Anne Ojaniittu, sekä Pervonsuon Hunaja. Mukana myös mm. Huittisten Kotiseutuyhdistys ja Keliakiayhdistys.

 

Perjantaina lavalla ohjelmassa on ensimmäisenä klo 16.00 keskustelufoorumi, jota saapuu juontamaan Maaseudun Tulevaisuuden päätoimittaja Jouni Kemppainen. Keskustelemassa ovat kansanedustaja Anne Kalmari, K-ruokakauppias Jaakko Kauppinen sekä hallituksen lähiruokakoordinaattori Kirsi Viljanen. Festivaalien iltaohjelma alkaa klo 19 Salonen, Valtonen, Hamard trio:n musisoinnilla. Klo 20.30 lavalle nousee perjantain pääesiintyjä Muska Babitzin. Perjantain päättää klo 22.00 huittislainen bändi Randy Reckless. 

 

Lavaohjelmien lisäksi koko festivaalin ajan festivaalialueella voi tutustua Kajakkikioskin toimintaan ja saunoa ja kylpeä Järvenkallaksen paljuissa sekä  tynnyri- ja telttasaunoissa. 

 

 

Perjantaina päivällä festivaalien pääkeittiöstä vastaa ravintola Wanha WPK ja illalla ruokaa myyvät Takalan Mylly sekä Ihantolan Lammastila. 

 

Lauantaina 25.8. festivaalit alkavat  klo 12. Tuottajatori on auki klo 12-18. Lastentapahtumaa vietetään lauantaina klo 12-18. Lapsia hemmotellaan myös Blind Gut Companyn sirkusesityksellä klo 17.30.

 

Lauantain keskustelufoorumi alkaa klo 15. 00 ja sitä juontaa näyttelijä Maarit Poussa. Keskustelemassa ovat Pro Agria Keskusten Liiton toimitusjohtaja Juha Nuutila ja ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi. Iltaohjelman lauantaina aloittaa klo 20.00 Aura. Pimenevän illan myötä saamme nauttia Blind Gut Companyn elämyksellisestä tulishowsta klo 22.00. Lauantain pääesiintyjänä illan päättää klo 23.00 The Francine. 

 

Lauantaina pääkeittiössä häärii Chefdon Kristian Sularanta ja illalla ruokapuolta hoitavat ravintola Aitola ja Takalan Mylly. 

 

Festivaalien päätöspäivä sunnuntaina 26.8. aloitetaan jo klo 10 tuottajatorin, lastentapahtuman ja brunssin merkeissä. Klo 10.30 päästään nauttimaan pilateksesta Niina Kastarin johdolla. Piparminttutaivaan brunssia säestää Soundmine Acoustic Duo. Festivaalit päättyvät klo 14.00. 

 

Koko tapahtuman ajan anniskelusta vastaa Pub Myllytupa ja kahviotoiminnasta Maatalousnaiset. Lisäksi myynnissä on Wassana Kaihlamäen ihanaa thai-ruokaa ja tietenkin meidän oma ylpeys Lauhan Lenkki -makkara jota voi ostaa kotiinviemisiksi. :)

 

Sydämellisesti tervetuloa juhlimaan Lauhan Lähiruokafestivaaleille!

 

Festivaalin järjestelytiimi

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Suositut postaukset

Härkäpavun kasvatusohje

17.4.2018

1/1
Please reload

Uusimmat postaukset

18.8.2019

12.8.2019

14.7.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi tagien mukaan

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload