Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Enää pari kuukautta festareihin!

26/6/2018

Ensimmäisiin Lauhan Lähiruokafestivaaleihin on enää parisen kuukautta. On ollut ihan uskomatonta, kuinka paljon olemme saaneet tukea tähän talkoovoimin järjestettävään tapahtumaan. Jo nyt innokkaita talkoolaisia on kymmenittäin mukana tiimissä ja tapahtuman lähestyessä porukka on koko ajan kasvanut.

 

Taloudellisesti tapahtumaamme ovat tukeneet pääsponsorina Joutsenten reitti sekä muina sponsoreina Arolan Höyläämö, Seloy, OP Satakunta, Agripolku, Agrinisu sekä Satarehu. Tuote -ja tavaralahjoituksilla apunsa antavat Kivikylä, Kekkilä, Metsä KTK, Latama, Mykora, Finnamyl, Peltosiemen, Fazer Mylly ja Yläneen palvaamo. Auts-tuote antaa defibrillaattorin tapahtuman ajaksi käyttöömme. K-Supermarket Lautturin sekä Satafood kehittämisyhdistyksen kanssa teemme myös läheistä yhteistyötä tapahtuman osalta.

 

Visuaalisen ilmeen luomisessa tukenamme on ollut Amare Design ja FotoKata vastaa tapahtuman upeista valokuvista. Upean logon loivat Maamiesseuran Merja Laaksonen sekä Markkinointiapu Ideatasku Ky:n Marjut Peltola. Saskyn kanssa tehdyn yhteistyön kautta saimme nettisivut ja itse tapahtumaan saamme kokkiopiskelijoita avuksi kokkaamaan pääkeittiöömme. Käytännön järjestelyissä upeasti tukensa antaa Sallilan Sähkö tekemällä sähkötyöt. Systemia puolestaa hoitaa vesijärjestelyt. Järjestyksenvalvojat tulevat Hirvenpään tienoot ry:n kautta ja anniskelun hoitaa Pub Myllytupa.

 

Tapahtumaamme tulee myös lapsille omaa festivaaliohjelmaa. Lastentapahtumasta vastaavat yhteistyössä Huittisten MLL osasto sekä Huittisten Pelastakaa Lapset ry.

 

Talkoolaisten ruokailuista vastaa Huittisten Maatalousnaiset.

 

Lauttakylä- lehti toimii yhteistyökumppaninamme tukemalla markkinoinnissa. Myös Huittisten kaupunki tukee tapahtumaa tuomalla festareita esiin eri tapahtumissa.

 

Yhtenä mielenkiintoisimmista yhteistyösopimuksista VMP tarjoaa meille työntekijän festareiden ajaksi keittiön puolelle töihin. Paikka on juuri nyt haussa, joten kiinnostuneet:

 https://www.vmp.fi/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat/ilmo/?id=10008727&viaSearch=true#/

 

Tuntuu ihan uskomattomalta, että jo ensimmäisenä vuonna Lauhan Lähiruokafestivaali kokoaa näin ison porukan järjestämään Huittisiin uutta upeaa tapahtumaa. Vielä pari kuukautta huhkitaan tapahtumaa kasaan ja sitten päästään nauttimaan herkullisesta ruuasta, maalaisromantiikasta ja ennen kaikkea talkootunnelmasta.

 

Me ollaan muuten mukana myös Okra-maatalousnäyttelyssä! Osasto D 439 joka on Huittisten kaupungin osasto. Siellä pääset tutustumaan myös muihin Huittisten kyliin.

 

Aurinkoisin terveisin,

 

Krista

Lähiruokafestivaalin apulaistuottaja / tiedottaja

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Suositut postaukset

Härkäpavun kasvatusohje

17.4.2018

1/1
Please reload

Uusimmat postaukset

18.8.2019

12.8.2019

14.7.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi tagien mukaan

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload