Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Karkintekijöitä ja ihania makeisia

4/6/2018

Karkkipuolta tapahtumaamme ovat tulossa edustamaan Alajärven tila Noormarkusta sekä Makeistamo Kauttualta. Tässä heidän esittelynsä:

 

Makeistamo:

"Aidot maut luovat nautinnollisia hetkiä niin arjen harmaudessa kuin juhlan ilossa. Kauttuan ruukinpuiston monisatavuotiset käsityöperinteet yhdistyvät makuelämyksiin Makeistamon tiloissa.

Makeistamo - sieltä missä Ruukinpippuri kasvaa."

 

Alajärven tila:

"Alajärven Tilan makeisten valmistus sai alkunsa vuonna 2012, kun loimme ensimmäisen oman salaisen toffeereseptimme. Ainutlaatuisten, käsintehtyjen makeistemme suuren kysynnän vuoksi niitä alettiin valmistaa kokopäiväisesti tilallamme Noormarkussa, Porin lähellä.
Tuotenimeksemme valikoitui sukunimeemme perustuva nimi, teemmehän kaikki makeisemme itse perinteisin menetelmin käsityönä kotipaikassamme Noormarkussa.

 

​Vuonna 2013 valmistuivat ensimmäiset fudgemakeiset, joihin asiakkaamme ihastuivat heti. Näin toffeiden valmitus jäi vähemmälle ja erilaisia fudgemakuja alettiin kehittää runsaasti lisää. Vuonna 2016 valmistettiin ensimmäiset suklaamakeiset.

Nyt vuonna 2018 makeisvalikoimme on kasvanut ja kehittynyt nykyiseen muotoonsa. Tarjoamme laatutietoisille asiakkaillemme monipuolisesti käsintehtyä fudgea, toffeeta, suklaata, tryffeleitä ja suklaavaahtokarkkeja monissa eri mauissa ja pakkausmuodoissa.

​Makeisillemme on myönnetty Avainlippu-merkki. Kaikki ainutlaatuiset ja ensiluokkaiset makeisemme valmistetaan edelleen itse käsityönä, intohimolla ja suurella sydämellä makeisiamme kohtaan.

Nettisivut on: www.alajarventila.fi

Face: www.facebook.com/alajarventila"

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Suositut postaukset

Härkäpavun kasvatusohje

17.4.2018

1/1
Please reload

Uusimmat postaukset

18.8.2019

12.8.2019

14.7.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi tagien mukaan

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload