Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Aikataulu julkaistu ja muuta infoa! :)

31/5/2018

Lauhan Lähiruokafestivaalin tämän vuoden alustava aikataulu on nyt julkaistu. Siihen on tulossa vielä täydennyksiä ja tarkennuksia lähempänä tapahtumaa. Lastentapahtuman toteutuksesta vastaa Huittisten Pelastakaa Lapset ry yhdessä Huittisten MLL yhdistyksen kanssa. Lastentapahtuman koko aikataulu ja ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan kesän aikana. Varmasti paljon kivaa puuhaa lapsille tulossa! Lauantain lastentapahtuma huipentuu Blind Gut Companyn sirkusesitykseen!

 

Festivaalilla tuottajatori sekä lastentapahtuma päättyvät perjantaina ja lauantaina klo 18.00. Tämän jälkeen ohjelmassa on elävää musiikkia monen hienon bändin soittamana. Tapahtuma jatkuu ihan yömyöhään asti. Anniskelusta vastaa Pub Myllytupa.

 

Festivaalialueelle luodaan suuri piknikalue, tuodaan kajakkikioski sekä erilaisia kesäisiä pihapelimahdollisuuksia. Tuottajatorilta voit ostaa ihania tuoreita ruokatuotteita suoraan tuottajilta. Ruokakojuissa myydään lähialueen raaka-aineista valmistettua herkullista ruokaa. Sunnuntaina Piparminttutaivas tulee tekemään herkullisen brunssin, jota on koko festivaalipäivän ajan saatavilla klo 10-14. Ajatuksena on luoda suuren puutarhajuhlan tunnelmaa ja rentoa meininkiä. Nautitaan ihanista maalaismaisemista ja hyvästä ruoasta sekä laadukkaasta oheisohjelmasta. Perjantaina ja lauantaina pääsemme myös seuraamaan mielenkiintoisia keskustelufoorumeita kun ruoka-alan asiantuntijat tulevat niistä keskustelemaan. Sunnuntain starttaamme pilates-tuokiolla.

 

Helpoin tapa saapua Lauhaan, on hypätä festivaalibussin kyytiin keskustasta. Bussipysäkit sijaitsevat Brewer's Pubin (Huittisten linja-autoasema) sekä Härkäpakarin edessä. Bussikyyti on maksuton ja bussi kulkee läpi koko festivaalin ajan. Tarkempi bussiaikataulu julkaistaan myöhemmin.

 

Festivaaleille voit saapua myös vaikka veneellä, sillä alue on aivan Kokemäenjoen rannalla. Polkupyörällä paikalle tullessa voi nauttia ihanista maalaismaisemista ja puhtaasta ilmasta. Festivaalialueelle on matkaa noin 10 km liikennevaloista. (Huittisissa siis vain yhdet liikennevalot, joten hyvä maamerkki.)

 

Aurinkoisia terveisiä täältä Lauhan kylästä toivottaa

 

festivaalin tuottaja Annika

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Suositut postaukset

Härkäpavun kasvatusohje

17.4.2018

1/1
Please reload

Uusimmat postaukset

18.8.2019

12.8.2019

14.7.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi tagien mukaan

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload