Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Leipää ja sirkushuveja

21/4/2018

Vaikka meillä onkin festivaalin keskiössä lähiruoka, tuomme kävijöiden iloksi myös laadukasta oheisohjelmaa. Lauantaipäivän lastentapahtuma huipentuu sirkusesitykseen! Sirkuspuu on koko perheen sirkusesitys, joka tarjoaa kurkistuksia sirkusryhmä Blind Gut Companyn rakenteilla olevaan lastenesitykseen. Leikkisä ja oivaltava esitys sisältää ilma-akrobatiaa, nuorallatanssia ja jongleerausta. Esityksen kesto on noin puoli tuntia ja se tapahtuu ulkona. Teoksessa esiintyvät sirkustaiteilijat Inga Björn, Saana Peura ja Tuomas Vuorinen

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Suositut postaukset

Härkäpavun kasvatusohje

17.4.2018

1/1
Please reload

Uusimmat postaukset

18.8.2019

12.8.2019

14.7.2019

Please reload

Arkisto
Please reload

Etsi tagien mukaan

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload