Lisää infoa Facebookin ja instagramin puolelta

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

INFO

Tapahtumapaikan osoite: Lauhantie 522, 32700 Huittinen (Maijapirtti)

Bussi: Tapahtumaan kulkee maksuton festivaalibussi, joka poimii kyytiin Huittisten linja-autoasemalta ja Härkäpakarin pihasta noin kahden tunnin välein. Tarkempi bussiaikataulu löytyy etusivulta. 

Sisäänpääsy: Tapahtumaan on 5€ ranneke/päivä/henkilö (alle kouluikäiset maksutta) Rannekkeita myydään sisäänpääsyportilla. Isommat ryhmät: soita Annikalle etukäteen p. 0504024097 mikäli haluatte välttää jonot.

Parkkipaikat:

Parkkipaikat sijaitsevat tapahtumapaikan ympäristössä, parkkipaikat on tehty pelloille. Lähimpänä tapahtuma-aluetta sijaitsevat Inva-paikat. Liikenteenohjauksessa keltapaitaiset talkoolaiset ovat apuna. Inva-paikat merkitty erikseen.

Ruoka & juoma:

Tapahtumassa on myynnissä monipuolisesti ruokaa ja juomaa. Omia eväitä tapahtuma-alueelle ei tarvitse ottaa, mutta ei ole kielletty ottamastakaan. Alkoholia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. 

Myynnissä mm. lihapulla-annoksia, hodareita, hampurilaisia, falafeleja, karamellipossua, kasvisruokaa, thai-ruokaa, afgani palau, lättyjä, makkaraa, kakkuja, munkkeja, kahvia ym. 

Anniskelu tapahtumassa: 

Ravintola Myllytupa hoitaa tapahtuman anniskelun. Koko tapahtuma-alue on hyväksytty anniskelualueeksi. Alle 18-vuotiaille ei anniskella eikä heille saa välittää alkoholia. Tätä valvotaan järjestäjätahon puolesta. Alaikäisten oleskelua alueella ei ole rajoitettu. Lapsetkin ovat siis tervetulleita nauttimaan myös livemusiikista. 

Tupakointi: Tupakointi on sallittu ainoastaan erikseen merkityillä tupakointipaikoilla. Tapahtumassa ei myydä tupakkatuotteita. 

Maksutavat: Tapahtuma-alueella monessa kojussa kelpaa kortti, mutta suosittelemme silti käteistä, jonka käyttö onnistuu silloinkin, kun tietoliikenneyhteyksissä on häiriöitä. 

Lähin Otto-automaatti 8km päässä Härkäpakarilla. 

Lemmikit: Alueelle ei saa tuoda lemmikkejä mukanaan. 

Löytötavarat: Löytötavarat toimitetaan tapahtuma-alueella sijaitsevaan info-pisteeseen. Tapahtuman jälkeen niitä voi kysellä Annikalta puh. 0504024097.

Esteettömyyssuunnitelman löydät klikkaamalla alla olevaa otsikkoa.